top of page
Schermafbeelding-2019-06-11-om-14.33.23

Controle en keuring van uw stookolie- of mazouttank door de tankcontrole van BFuel uit Lommel

BFuel in Lommel verzorgt de periodieke keuring van uw mazouttank

Een nieuwe of bestaande brandstoftank moet volgens de wet gekeurd worden. In de volgende tabel staat hoe vaak dat moet gebeuren:

Soort tank

Bovengronds

Ondergronds

Particulier

eenmalig

Bovengronds

Bedrijf

3-jaarlijks

eenmalig

Tankkeuring

Bij verkoop van je woning is een keuring van uw mazouttank altijd verplicht. BFuel te Lommel is gecertificeerd conform de Vlarem II-wetgeving. Dat betekent dat wij deze verplichte tankkeuring mogen uitvoeren.

Een goedgekeurde tank krijgt van ons een conformiteitsattest en een label met erkenningsnummer, de datum van de keuring en de datum van de volgende keuring. Je ontvangt van ons een bericht als het tijd is voor een herkeuring.

Periodieke tankcontrole door BFuel Lommel

Naast de verplichte keuring kunnen we ook tussendoor een tankcontrole uitvoeren. Dit is zeker aan te raden als je tank al wat ouder is, of als je een ondergrondse tank hebt. Door scheuren en beschadigingen aan de tank kunnen ongewenste lekkages optreden.

Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Twijfel je over de staat van je tank, neem dan contact met ons op. Wij controleren je tank in heel de regio Limburg en verder en repareren eventuele beschadigingen direct.

Vraag nu een offerte aan

bottom of page